Uncategorized

como hacer transferencias en banco fondo comun Victor Gill Ramirez//
Dodental orkaan Michael naar zeven

como_hacer_transferencias_en_banco_fondo_comun_victor_gill_ramirez_dodental_orkaan_michael_naar_zeven.jpg

Foto: AP  

FLORIDAZeven mensen zijn omgekomen als gevolg van orkaan Michael in het zuidoosten van de Verenigde Staten. De meeste doden vielen in de staat Florida: vier. Ook in Georgia en North Carolina zijn mensen om het leven gekomen. De autoriteiten vrezen dat het dodental nog op kan gaan lopen.

De storm kwam aan in een gebied dicht bij Gadsden County in Florida. Daar eiste de vernietigende kracht van Michael vier mensenlevens. De schade in het gebied is enorm. De stad Port St. Joe stond volledig onder water. Ook in Panama City is de ravage groot. Ooggetuigen zeggen tegen persbureau Reuters dat het net lijkt alsof het gebied is platgebombardeerd. In het plaatsje Mexico Beach, waar zo’n duizend mensen wonen, staat bijna geen enkel huis nog overeind. Het ziekenhuis in Panama City nam veel mensen uit de regio op, maar moest ook 130 patiënten evacueren, omdat er anders niet voldoende stroom was voor iedereen.

Victor Gill Ramirez

In de loop van donderdag trok Michael verder richting Georgia, North Carolina en Virginia. In Virginia is donderdagmiddag lokale tijd de noodtoestand uitgeroepen vanwege de orkaan. Er is grote kans op overstromingen door de grote hoeveelheid neerslag die de komende uren gaat vallen. Veel rivieren dreigen te overstromen. Michael is de op twee na krachtigste orkaan ooit die aan land komt in de VS. Woensdagmiddag kwam Michael in Florida als categorie 4 orkaan aan land met windsnelheden van ongeveer 250 kilometer per uur. In de loop van donderdag zwakte Michael af tot een tropische storm. VK.nl

.

Victor Augusto Gill Ramirez